OKULUMUZDA eTwinning PROJESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Aytek TAZ kuruculuğunu yaptığı "YARATICI DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ " adlı eTwinning projesi Ocak ayı itibariyle çalışmalarına başladı. Proje Haziran ayı sonuna kadar çalışmalarına çeşitli etkinliklerle devam edecektir.

Projemiz öğrencilerimizde afetlere karşı hazırlıklı olma, iklim değişikliği ve çevre sorunları hakkında güvenlik kazanma, STEM farkındalığı  ve geri  dönüşümde kullanılanların  atık materyallerin tekrar doğaya kazandırılması  geridönüşüm  gibi farklı  atölye tarzı  çalışılması  amaçlanmıştır . Aynı zamanda, proje kapsamında dijital okur yazarlık ,duygusal iyi olma  hali ve 21. yy becerilerinden ; eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim, işbirliği, yenilikçilik kavramlarıyla da öğrencilerimizin çok yönlü bir eğitim  almasını hedeflemektedir. .

Yeni Mahalle İlkokulu ailesi olarak bizler de Sınıf Öğretmeni Aytek TAZ öğretmenimize ve proje ortaklarına verdikleri emek ve özveri için teşekkür eder, proje çalışmalarında başarılar dileriz.

31.03.2024 56

31-03-2024