OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ.

Projenin Amacı     Bilinçli Davranış Geliştirme Kart Projesi, öğrencilerin istendik davranışlar göstermelerini sağlamak, olumlu davranışlarını pekiştirmek ve olumsuz davranışlarını en aza indirmeyi amaçlayan bir projedir. Bu proje ile öğrencilerin kişisel sosyal ve duygusal gelişimleri de göz önünde bulundurularak öğrencileri olumlu davranışlara teşvik etmek ve davranışların sıklığını artırmak ; empati, hoşgörü, bireysel farklılıklara saygı, koşulsuz kabul gibi alanlarda da kendilerini gerçekleştirmeleri hedeflenmektedir.

Tüm sınıflarımızda 1 ay boyunca  uygulanacak olan   Bilinçli Davranış Geliştirme Kart Projesi kapsamında tüm sınıf öğretmenlerine okulumuz rehberlik servisi tarafından  hazırlanan yeşil(olumlu) ve kırmızı(olumsuz) kartlar dağıtıldı. Bir hafta sonunda en çok yeşil kart alan öğrencilerimize çeşitli ödüllendirmelerimiz olmaktadır.

21.10.2022 357