MEHMET ŞÜKRÜ GÜNDÜZ - OKUL MÜDÜRÜ

Mehmet Şükrü GÜNDÜZ,1991 yılında Batman Gercüş ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini aynı kentte tamamlamıştır.2012 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Mezun olur olmaz milli eğitim bakanlığında Şırnak idil ilçesinde öğretmen olarak işe başlayıp, öte taraftan 2012 yılında Marmara üniversitesi hukuk fakültesine başladı ve 2015 yılında mezun olmuştur. Anadolu Üniversitesinin, 2011 yılında Adalet Bölümü’nden (ön lisans) ve 2016 yılında İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden(lisans) yüksek onur öğrenci olarak mezun olmuştur. 2017 yılında Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yüksek lisans bölümünden mezun olmuştur. 2022 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden(lisans) yüksek onur öğrenci olarak mezun olmuştur ve aynı yıl Batman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler(Tezli) yüksek lisans Bölümü’nden mezun olmuştur. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü 4. Sınıf öğrencisi olarak öğrenim görmektedir. 2022 yılında basımını gerçekleştirdiği "Uluslararası Insan Hakları Açısından Kisisel Veri Güvenliği" kitabın yazarıdır.

2012 yılında milli eğitim bakanlığında öğretmen olarak göreve başladığı, 2014-2016 yılları arası okul müdür yardımcılığı, 2016-2018 yılları arası okul müdürlüğü görevlerini yerine getirmiştir. 2019-2022 yılları arası okul müdür yardımcılığı görevlerini yerine getirmiştir. 2022 yılından itibaren Yeni Mahalle okul müdür görevine devam etmekte olan Mehmet Şükrü GÜNDÜZ, evli ve iki çocuk babasıdır.