Yeni Mahalle İlkokulu

Vizyon: Okulda edindiği kazanımları yaşantısıyla ilişkilendiren, yüreğinde geleceğe umutlar besleyen mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak. Yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini arttırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmak, bununla beraber nitelikli eğitimi kendine şiar edinerek milli ve ahlaki değerler çerçevesinde öz kültürünü koruyan bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: PANSİYON YOK
Saatler: İLKOKUL: 09:00- 14:20
Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0488 212 5642

WEB - https://yenimahalleiokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. 1013 SK. YENİ MAHALLE İLKOKULU SİTESİ YENİ MAHALLE İLKOKULU BLOK NO 9 MERKEZ / BATMAN

Toplantı Salonu :1